Суббота, 04.07.2026, 01:07
Главная
Мобилы&программы
Приветствую Вас Гость | RSS
ONLINECHANGE
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чат
AdminДата: Вторник, 29.07.2008, 12:16 | Сообщение # 1
Главный
Статус: Offline

Чат

Нудьгуєте? Хочете поспілкуватися? Заходьте у Чат від lifebox! Використовуйте свій мобільний телефон, щоб знайомитися з новими людьми, обговорювати цікаві теми та просто розмовляти. Спілкуйтеся через Wap або за допомогою SMS.

Обирайте самі! Шукайте співрозмовників за віком, статтю та спільними інтересами. Спілкуйтеся приватно або у чат—кімнатах. Все дуже просто: вигадайте собі ім’я та заходьте! Фліртуйте, жартуйте, не обмежуйте себе — ніхто не знатиме Вашого номера телефону!

Шукаєте друзів, кохання або однодумців? Вони вже чекають на Вас у “Чаті“.

“Чат без меж“ — це пропозиція для кмітливих людей, які полюбляють багато спілкуватися. Передплатіть послугу «Чат без меж» і ви зможете відправляти до 20 повідомлень на день в чаті протягом місяця!

Як скористатися послугою?

* телефонуйте *123#, обирайте spilkuvannia;
* для реєстрації надішліть SMS на номер 5454 з ключовим словом Reg, додавши своє «ім’я». Наприклад: Reg_Alex ( «_» — пробіл);

Спілкування у ЧАТі відбувається за допомогою відправлення SMS з ключовими словами-командами на номер 5454. Наприклад, якщо Ви хочете знайти друзів, надішліть повідомлення з ключовим словом POISK на короткий номер 5454.

Опис — Ключові слова

Пошук друзів — POISK

Пошук друзів за статтю та віком — POISK . F — жін., М — чол. Приклад: POISK F 25 — для жінок POISK M 25 — для чоловіків

Відправлення інформації про себе — INFO F — жін., М — чол. Приклад: INFO M 23

Оновлення інформації про себе — INFO F — жін., М — чол. Приклад: INFO M 24

Спілкування, відправлення реплік — «ім’я» співрозмовника, пробіл, повідомлення. Приклад: VASYA Як справи?

Перелік кімнат ROOMS

Вхід (Вихід) до кімнати IN (OUT), пробіл, назва кімнати

Додання контакту до «Чорного переліку» IGNOR, пробіл, «ім’я» небажаного співрозмовника

Виключення контакту з «Чорного переліку». UNIGNOR, пробіл, «ім’я» співрозмовника, котрого Ви бажаєте видалити з «Чорного переліку»

Вартість послуги

Вартість 1 надісланого SMS 0,50 грн.

Вартість передплати Чат без меж коштує 10 грн на місяць.

Ціни враховують ПДВ, але не включають збору до Пенсійного фонду.

Главный по сайту

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

| Copyright MyCorp © 2026 | |